• ✔ Persoonlijk intakegesprek
 • ✔ Eventuele vergoeding vanuit de verzekering

Hebben jullie professionele hulp nodig om je relatieproblemen op te lossen in Capelle aan den IJssel of omgeving? Dan sta ik met Therapievisie graag voor je klaar. Jullie relatie staat uiteraard centraal tijdens de behandelsessies, maar ik kijk ook naar jullie als persoon en hoe jullie binnen de relatie vorm geven aan jullie hechtingsbehoeften. Vanuit de visie dat er in een liefdesrelatie zowel onderlinge verbondenheid nodig is als ruimte voor autonomie, gaan we samen direct aan de slag om de relatieproblemen stapsgewijs aan te pakken.

Meteen contact opnemen?

Bel 06-44452845

Ontvang hulp bij relatieproblemen van een gestalttherapeut uit Capelle aan den IJssel

Of het nu om communicatieproblemen gaat of om het gemis van verbondenheid: wat voor relatieproblemen jullie ook hebben, ik treed jullie onbevangen tegemoet vanuit mijn praktijk in Capelle aan den IJssel. Het mooie is dat ik ook gestalttherapeut ben en mijn kennis en ervaring met deze vorm van psychotherapie inzet om jullie relatie te herstellen. In relatietherapie gaan is leerzaam, maar kan ook best confronterend zijn. De eerste stap zetten en in relatietherapie gaan is dus niet gemakkelijk en vergt moed!

Maak een afspraak en geef je hulpvraag aan mij door

Naast hulp bij relatieproblemen kun je ook op mij rekenen voor andere hulpvragen waarvoor je psychologische hulp in Capelle aan den IJssel nodig kunt hebben. Ik help je bijvoorbeeld je angst te overwinnen of om een burn-out te boven te komen. Wil je meer weten over mij of over de hulpvragen waarmee je bij mij terecht kunt? Neem dan gerust contact met mij op via 06 – 44 45 28 45 of natasjavos@therapievisie.nl. Of maak meteen een afspraak voor een intakegesprek.

  Contact

  • ✔ Persoonlijk intakegesprek
  • ✔ Eventuele vergoeding vanuit de verzekering

  Hebben jullie professionele hulp nodig om je relatieproblemen op te lossen in Capelle aan den IJssel of omgeving? Dan sta ik met Therapievisie graag voor je klaar. Jullie relatie staat uiteraard centraal tijdens de behandelsessies, maar ik kijk ook naar jullie als persoon en hoe jullie binnen de relatie vorm geven aan jullie hechtingsbehoeften. Vanuit de visie dat er in een liefdesrelatie zowel onderlinge verbondenheid nodig is als ruimte voor autonomie, gaan we samen direct aan de slag om de relatieproblemen stapsgewijs aan te pakken.

  Meteen contact opnemen?

  Bel 06-44452845

  Ontvang hulp bij relatieproblemen van een gestalttherapeut uit Capelle aan den IJssel

  Of het nu om communicatieproblemen gaat of om het gemis van verbondenheid: wat voor relatieproblemen jullie ook hebben, ik treed jullie onbevangen tegemoet vanuit mijn praktijk in Capelle aan den IJssel. Het mooie is dat ik ook gestalttherapeut ben en mijn kennis en ervaring met deze vorm van psychotherapie inzet om jullie relatie te herstellen. In relatietherapie gaan is leerzaam, maar kan ook best confronterend zijn. De eerste stap zetten en in relatietherapie gaan is dus niet gemakkelijk en vergt moed!

  Maak een afspraak en geef je hulpvraag aan mij door

  Naast hulp bij relatieproblemen kun je ook op mij rekenen voor andere hulpvragen waarvoor je psychologische hulp in Capelle aan den IJssel nodig kunt hebben. Ik help je bijvoorbeeld je angst te overwinnen of om een burn-out te boven te komen. Wil je meer weten over mij of over de hulpvragen waarmee je bij mij terecht kunt? Neem dan gerust contact met mij op via 06 – 44 45 28 45 of natasjavos@therapievisie.nl. Of maak meteen een afspraak voor een intakegesprek.

   Contact

   • ✔ Persoonlijk intakegesprek
   • ✔ Eventuele vergoeding vanuit de verzekering

   Hebben jullie professionele hulp nodig om je relatieproblemen op te lossen in Capelle aan den IJssel of omgeving? Dan sta ik met Therapievisie graag voor je klaar. Jullie relatie staat uiteraard centraal tijdens de behandelsessies, maar ik kijk ook naar jullie als persoon en hoe jullie binnen de relatie vorm geven aan jullie hechtingsbehoeften. Vanuit de visie dat er in een liefdesrelatie zowel onderlinge verbondenheid nodig is als ruimte voor autonomie, gaan we samen direct aan de slag om de relatieproblemen stapsgewijs aan te pakken.

   Meteen contact opnemen?

   Bel 06-44452845

   Ontvang hulp bij relatieproblemen van een gestalttherapeut uit Capelle aan den IJssel

   Of het nu om communicatieproblemen gaat of om het gemis van verbondenheid: wat voor relatieproblemen jullie ook hebben, ik treed jullie onbevangen tegemoet vanuit mijn praktijk in Capelle aan den IJssel. Het mooie is dat ik ook gestalttherapeut ben en mijn kennis en ervaring met deze vorm van psychotherapie inzet om jullie relatie te herstellen. In relatietherapie gaan is leerzaam, maar kan ook best confronterend zijn. De eerste stap zetten en in relatietherapie gaan is dus niet gemakkelijk en vergt moed!

   Maak een afspraak en geef je hulpvraag aan mij door

   Naast hulp bij relatieproblemen kun je ook op mij rekenen voor andere hulpvragen waarvoor je psychologische hulp in Capelle aan den IJssel nodig kunt hebben. Ik help je bijvoorbeeld je angst te overwinnen of om een burn-out te boven te komen. Wil je meer weten over mij of over de hulpvragen waarmee je bij mij terecht kunt? Neem dan gerust contact met mij op via 06 – 44 45 28 45 of natasjavos@therapievisie.nl. Of maak meteen een afspraak voor een intakegesprek.

    Contact

    Therapievisie

    Rivium Boulevard 27
    2909 LK Capelle aan den IJssel
    06 – 44 45 28 45