• ✔ Persoonlijk intakegesprek
 • ✔ Eventuele vergoeding vanuit de verzekering

Therapie biedt uitkomst bij een burn-out, zeker wanneer je merkt dat je vastloopt in je leven in regio Rotterdam. Merk je bijvoorbeeld dat je erg vermoeid bent en steeds gemakkelijker geïrriteerd raakt? Ben je vaker ziek en heb je regelmatiger een slechte dag dan een goede dag? Dan is het verstandig om op zoek te gaan naar psychologische hulp. Een burn-out kan je flink in de weg zitten en met behulp van therapie bij Therapievisie in regio Rotterdam gaan we samen aan de slag om dit te verhelpen.

Meteen contact opnemen?

Bel 06-44452845

Therapie gericht op jouw herstelproces bij burn-out in de buurt van Rotterdam

Tijdens de therapie in mijn praktijk nabij Rotterdam kijk ik verder dan je burn-out. Jij staat als persoon centraal, de manier waarop je in het leven staat en hoe dit van invloed is op het ontstaan en het instant houden van de burn-out. Op die manier is de therapie volledig gericht op jouw herstelproces. Na een eerste intakegesprek geef ik een indicatie van de duur van de burn-outtherapie. Op die manier weet je wat je kunt verwachten.

Een leerzaam proces op je eigen tempo

Een burn-out staat nooit op zichzelf, er is spelen altijd meerdere factoren mee. Wat de onderliggende oorzaak van je burn-out ook is: ik pak het procesmatig aan vanuit mijn praktijk in de omgeving van Rotterdam. Je ondergaat een leerzaam proces waarbij gestalttherapie centraal staat. Tijdens het therapieproces stem ik af op jouw tempo. Ik neem de tijd voor jou om samen aan je herstel te werken. Zo help ik je bij het te luisteren naar je lichaam en je grenzen te herkennen en erkennen. Daarnaast help ik je een balans te vinden tussen inspanning en ontspanning, zodat je tot rust komt. Ook kijk ik naar hoe jij als persoon bent en naar de oorzaken van het ontstaan van de burn-out, zodat herhaling wordt voorkomen. De therapie vindt bovendien plaats in een warme en persoonlijke setting, waar ik je graag verwelkom.

Kom langs in de praktijk

Wil je therapie volgen in de omgeving van Rotterdam om uit een burn-out te komen of deze te voorkomen? Kies dan voor Therapievisie uit Capelle aan den IJssel. Mijn praktijk is goed te bereiken vanuit Rotterdam en omgeving en je parkeert gratis voor de deur. Wil je meer weten over mijn visie, werkwijze of over mijzelf? Of heb je een vraag over de tarieven en vergoedingen? Neem dan contact met mij op via 06 – 44 45 28 45 of natasjavos@therapievisie.nl.

  Contact

  • ✔ Persoonlijk intakegesprek
  • ✔ Eventuele vergoeding vanuit de verzekering

  Therapie biedt uitkomst bij een burn-out, zeker wanneer je merkt dat je vastloopt in je leven in regio Rotterdam. Merk je bijvoorbeeld dat je erg vermoeid bent en steeds gemakkelijker geïrriteerd raakt? Ben je vaker ziek en heb je regelmatiger een slechte dag dan een goede dag? Dan is het verstandig om op zoek te gaan naar psychologische hulp. Een burn-out kan je flink in de weg zitten en met behulp van therapie bij Therapievisie in regio Rotterdam gaan we samen aan de slag om dit te verhelpen.

  Meteen contact opnemen?

  Bel 06-44452845

  Therapie gericht op jouw herstelproces bij burn-out in de buurt van Rotterdam

  Tijdens de therapie in mijn praktijk nabij Rotterdam kijk ik verder dan je burn-out. Jij staat als persoon centraal, de manier waarop je in het leven staat en hoe dit van invloed is op het ontstaan en het instant houden van de burn-out. Op die manier is de therapie volledig gericht op jouw herstelproces. Na een eerste intakegesprek geef ik een indicatie van de duur van de burn-outtherapie. Op die manier weet je wat je kunt verwachten.

  Een leerzaam proces op je eigen tempo

  Een burn-out staat nooit op zichzelf, er is spelen altijd meerdere factoren mee. Wat de onderliggende oorzaak van je burn-out ook is: ik pak het procesmatig aan vanuit mijn praktijk in de omgeving van Rotterdam. Je ondergaat een leerzaam proces waarbij gestalttherapie centraal staat. Tijdens het therapieproces stem ik af op jouw tempo. Ik neem de tijd voor jou om samen aan je herstel te werken. Zo help ik je bij het te luisteren naar je lichaam en je grenzen te herkennen en erkennen. Daarnaast help ik je een balans te vinden tussen inspanning en ontspanning, zodat je tot rust komt. Ook kijk ik naar hoe jij als persoon bent en naar de oorzaken van het ontstaan van de burn-out, zodat herhaling wordt voorkomen. De therapie vindt bovendien plaats in een warme en persoonlijke setting, waar ik je graag verwelkom.

  Kom langs in de praktijk

  Wil je therapie volgen in de omgeving van Rotterdam om uit een burn-out te komen of deze te voorkomen? Kies dan voor Therapievisie uit Capelle aan den IJssel. Mijn praktijk is goed te bereiken vanuit Rotterdam en omgeving en je parkeert gratis voor de deur. Wil je meer weten over mijn visie, werkwijze of over mijzelf? Of heb je een vraag over de tarieven en vergoedingen? Neem dan contact met mij op via 06 – 44 45 28 45 of natasjavos@therapievisie.nl.

   Contact

   • ✔ Persoonlijk intakegesprek
   • ✔ Eventuele vergoeding vanuit de verzekering

   Therapie biedt uitkomst bij een burn-out, zeker wanneer je merkt dat je vastloopt in je leven in regio Rotterdam. Merk je bijvoorbeeld dat je erg vermoeid bent en steeds gemakkelijker geïrriteerd raakt? Ben je vaker ziek en heb je regelmatiger een slechte dag dan een goede dag? Dan is het verstandig om op zoek te gaan naar psychologische hulp. Een burn-out kan je flink in de weg zitten en met behulp van therapie bij Therapievisie in regio Rotterdam gaan we samen aan de slag om dit te verhelpen.

   Meteen contact opnemen?

   Bel 06-44452845

   Therapie gericht op jouw herstelproces bij burn-out in de buurt van Rotterdam

   Tijdens de therapie in mijn praktijk nabij Rotterdam kijk ik verder dan je burn-out. Jij staat als persoon centraal, de manier waarop je in het leven staat en hoe dit van invloed is op het ontstaan en het instant houden van de burn-out. Op die manier is de therapie volledig gericht op jouw herstelproces. Na een eerste intakegesprek geef ik een indicatie van de duur van de burn-outtherapie. Op die manier weet je wat je kunt verwachten.

   Een leerzaam proces op je eigen tempo

   Een burn-out staat nooit op zichzelf, er is spelen altijd meerdere factoren mee. Wat de onderliggende oorzaak van je burn-out ook is: ik pak het procesmatig aan vanuit mijn praktijk in de omgeving van Rotterdam. Je ondergaat een leerzaam proces waarbij gestalttherapie centraal staat. Tijdens het therapieproces stem ik af op jouw tempo. Ik neem de tijd voor jou om samen aan je herstel te werken. Zo help ik je bij het te luisteren naar je lichaam en je grenzen te herkennen en erkennen. Daarnaast help ik je een balans te vinden tussen inspanning en ontspanning, zodat je tot rust komt. Ook kijk ik naar hoe jij als persoon bent en naar de oorzaken van het ontstaan van de burn-out, zodat herhaling wordt voorkomen. De therapie vindt bovendien plaats in een warme en persoonlijke setting, waar ik je graag verwelkom.

   Kom langs in de praktijk

   Wil je therapie volgen in de omgeving van Rotterdam om uit een burn-out te komen of deze te voorkomen? Kies dan voor Therapievisie uit Capelle aan den IJssel. Mijn praktijk is goed te bereiken vanuit Rotterdam en omgeving en je parkeert gratis voor de deur. Wil je meer weten over mijn visie, werkwijze of over mijzelf? Of heb je een vraag over de tarieven en vergoedingen? Neem dan contact met mij op via 06 – 44 45 28 45 of natasjavos@therapievisie.nl.

    Contact

    Therapievisie

    Rivium Boulevard 27
    2909 LK Capelle aan den IJssel
    06 – 44 45 28 45