• ✔ Persoonlijk intakegesprek
 • ✔ Eventuele vergoeding vanuit de verzekering

Heb je iets heel schokkends of een overweldigende ervaring meegemaakt en na enkele maanden nog last van vermijdingsreacties, herbelevingen of verhoogde alertheid? Of merk je dat je chronisch gespannen bent of heb je het gevoel dat je de intense gevoelens of lichamelijke reacties niet kunt hanteren? Dan heb je waarschijnlijk problemen met het verwerken van een psychotrauma (PTTS). Wil je met behulp van een traumatherapeut uit Capelle aan den IJssel jouw trauma verwerken? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk Therapievisie.

Meteen contact opnemen?

Bel 06-44452845

Als traumatherapeut in Capelle aan den IJssel help ik jou met gestalttherapie

Gestalttherapie is een ervaringsgerichte vorm van psychotherapie, waarmee ik je als traumatherapeut in Capelle aan den IJssel help om het trauma te verwerken. Dit betekent dat ik je stap voor stap begeleid in het aangaan van de confrontatie met alle pijnlijke gedachten, beelden, gevoelens en emoties die je tot nu toe niet hebt kunnen toelaten of uiten. Alleen wanneer je deze namelijk bewust toelaat en beleeft, kun je de traumatische gebeurtenis een plek geven in je leven. Een traumatische gebeurtenis is dermate ingrijpend dat het extreme gevoelens van machteloosheid oproept en je op directe of indirecte wijze confronteert met de dood. Dit besef heeft gevolgen voor de manier waarop we naar onszelf en het leven kijken. Ook hiervoor neem ik samen met jou de tijd om er bij stil te staan.

Er is uitgebreid de tijd en aandacht voor jouw hulpvraag

In mijn praktijk in Capelle aan den IJssel kun je ook voor andere hulpvragen terecht, dus niet alleen wanneer je een traumatherapeut nodig hebt. Zo bied ik ook:

Met welke hulpvraag je ook komt: ik neem uitgebreid de tijd voor je en luister met aandacht naar jouw verhaal. De therapie vindt bovendien plaats in een warme en persoonlijke setting.

Verwerk je trauma met de hulp van een professional

Wil je hulp van een traumatherapeut in Capelle aan den IJssel? Neem dan contact met mij op om een intakegesprek in te plannen. Je bereikt mij door te bellen naar 06 – 44 45 28 45 of een e-mail te sturen naar natasjavos@therapievisie.nl. Aan het einde van de intake laat ik je weten hoeveel sessies er waarschijnlijk nodig zijn. Zo weet je waar je aan toe bent. Heb je een vraag over mijn werkwijze of over de tarieven en vergoedingen? Ook dan kun je gerust contact met mij opnemen.

  Contact

  • ✔ Persoonlijk intakegesprek
  • ✔ Eventuele vergoeding vanuit de verzekering

  Heb je iets heel schokkends of een overweldigende ervaring meegemaakt en na enkele maanden nog last van vermijdingsreacties, herbelevingen of verhoogde alertheid? Of merk je dat je chronisch gespannen bent of heb je het gevoel dat je de intense gevoelens of lichamelijke reacties niet kunt hanteren? Dan heb je waarschijnlijk problemen met het verwerken van een psychotrauma (PTTS). Wil je met behulp van een traumatherapeut uit Capelle aan den IJssel jouw trauma verwerken? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk Therapievisie.

  Meteen contact opnemen?

  Bel 06-44452845

  Als traumatherapeut in Capelle aan den IJssel help ik jou met gestalttherapie

  Gestalttherapie is een ervaringsgerichte vorm van psychotherapie, waarmee ik je als traumatherapeut in Capelle aan den IJssel help om het trauma te verwerken. Dit betekent dat ik je stap voor stap begeleid in het aangaan van de confrontatie met alle pijnlijke gedachten, beelden, gevoelens en emoties die je tot nu toe niet hebt kunnen toelaten of uiten. Alleen wanneer je deze namelijk bewust toelaat en beleeft, kun je de traumatische gebeurtenis een plek geven in je leven. Een traumatische gebeurtenis is dermate ingrijpend dat het extreme gevoelens van machteloosheid oproept en je op directe of indirecte wijze confronteert met de dood. Dit besef heeft gevolgen voor de manier waarop we naar onszelf en het leven kijken. Ook hiervoor neem ik samen met jou de tijd om er bij stil te staan.

  Er is uitgebreid de tijd en aandacht voor jouw hulpvraag

  In mijn praktijk in Capelle aan den IJssel kun je ook voor andere hulpvragen terecht, dus niet alleen wanneer je een traumatherapeut nodig hebt. Zo bied ik ook:

  Met welke hulpvraag je ook komt: ik neem uitgebreid de tijd voor je en luister met aandacht naar jouw verhaal. De therapie vindt bovendien plaats in een warme en persoonlijke setting.

  Verwerk je trauma met de hulp van een professional

  Wil je hulp van een traumatherapeut in Capelle aan den IJssel? Neem dan contact met mij op om een intakegesprek in te plannen. Je bereikt mij door te bellen naar 06 – 44 45 28 45 of een e-mail te sturen naar natasjavos@therapievisie.nl. Aan het einde van de intake laat ik je weten hoeveel sessies er waarschijnlijk nodig zijn. Zo weet je waar je aan toe bent. Heb je een vraag over mijn werkwijze of over de tarieven en vergoedingen? Ook dan kun je gerust contact met mij opnemen.

   Contact

   • ✔ Persoonlijk intakegesprek
   • ✔ Eventuele vergoeding vanuit de verzekering

   Heb je iets heel schokkends of een overweldigende ervaring meegemaakt en na enkele maanden nog last van vermijdingsreacties, herbelevingen of verhoogde alertheid? Of merk je dat je chronisch gespannen bent of heb je het gevoel dat je de intense gevoelens of lichamelijke reacties niet kunt hanteren? Dan heb je waarschijnlijk problemen met het verwerken van een psychotrauma (PTTS). Wil je met behulp van een traumatherapeut uit Capelle aan den IJssel jouw trauma verwerken? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk Therapievisie.

   Meteen contact opnemen?

   Bel 06-44452845

   Als traumatherapeut in Capelle aan den IJssel help ik jou met gestalttherapie

   Gestalttherapie is een ervaringsgerichte vorm van psychotherapie, waarmee ik je als traumatherapeut in Capelle aan den IJssel help om het trauma te verwerken. Dit betekent dat ik je stap voor stap begeleid in het aangaan van de confrontatie met alle pijnlijke gedachten, beelden, gevoelens en emoties die je tot nu toe niet hebt kunnen toelaten of uiten. Alleen wanneer je deze namelijk bewust toelaat en beleeft, kun je de traumatische gebeurtenis een plek geven in je leven. Een traumatische gebeurtenis is dermate ingrijpend dat het extreme gevoelens van machteloosheid oproept en je op directe of indirecte wijze confronteert met de dood. Dit besef heeft gevolgen voor de manier waarop we naar onszelf en het leven kijken. Ook hiervoor neem ik samen met jou de tijd om er bij stil te staan.

   Er is uitgebreid de tijd en aandacht voor jouw hulpvraag

   In mijn praktijk in Capelle aan den IJssel kun je ook voor andere hulpvragen terecht, dus niet alleen wanneer je een traumatherapeut nodig hebt. Zo bied ik ook:

   Met welke hulpvraag je ook komt: ik neem uitgebreid de tijd voor je en luister met aandacht naar jouw verhaal. De therapie vindt bovendien plaats in een warme en persoonlijke setting.

   Verwerk je trauma met de hulp van een professional

   Wil je hulp van een traumatherapeut in Capelle aan den IJssel? Neem dan contact met mij op om een intakegesprek in te plannen. Je bereikt mij door te bellen naar 06 – 44 45 28 45 of een e-mail te sturen naar natasjavos@therapievisie.nl. Aan het einde van de intake laat ik je weten hoeveel sessies er waarschijnlijk nodig zijn. Zo weet je waar je aan toe bent. Heb je een vraag over mijn werkwijze of over de tarieven en vergoedingen? Ook dan kun je gerust contact met mij opnemen.

    Contact

    Therapievisie

    Rivium Boulevard 27
    2909 LK Capelle aan den IJssel
    06 – 44 45 28 45